Loading...

Grilování – nezapomínejte na bezpečnost i po hostině

Dbát na bezpečnost není potřeba pouze při rozdělávání ohně a při samotném grilování, ale i po jeho skončení. Požár mohou bohužel způsobit například i doutnající uhlíky či naakumulované sálavé teplo. Nikdy proto nezanedbávejte údržbu grilu po ukončení akce.


Zásady po skončení grilování:

  • Neodcházíme z místa grilování, dokud je gril žhavý
  • Gril nepřesunujeme do ústraní, kde je riziko vznícení květin, dřeva či jiných hořlavých předmětů
  • Gril necháme zcela vychladnout na místě, až poté jej čistíme

Obsah webu STAČÍ MÁLO byl tvořen v úzké spolupráci s profesionálním hasičským sborem.
Ten zajistil bezproblémový průběh všech realizací, které s sebou nesly jakákoli bezpečnostní rizika.

Další podobné zprávy

Tento web používá cookies za účelem optimalizace efektivního poskytování služeb. Pokud své nastavení cookies nezměníte, chápeme to jako souhlas s jejich užíváním. Další informace